Hoppa till innehåll
Gå till hjälpinnehållet

Hur kan jag visa och skicka meddelanden?

Utbyte av meddelanden på Airbnb börjar när en gäst ställer en fråga eller gör en bokningsförfrågan. Efteråt visas alla meddelanden som är relaterade till just den frågan eller bokningsförfrågan i din inkorg.

För att visa eller skicka ett meddelande

  1. Gå till dina Meddelanden
  2. Välj Resande eller Värdskap
  3. Klicka på en meddelandetråd för att visa gamla meddelanden eller skicka ett nytt

För att läsa ett meddelande du tagit bort, klicka på rullgardinsmenyn ovanför dina meddelanden och välj Arkiverade

Om ett meddelande får dig att känna dig illa till mods eller om någon försöker få dig att betala utanför Airbnb kan du klicka på flaggikonen bredvid meddelandet för att låta oss veta om detta.

Meddelandetrådar

När du klickar på ett meddelande kan du se konversationen och även följande information:

  • Värd- eller gästprofiler, inklusive antal omdömen, verifikationer och beskrivning.
  • Information om bokning och betalning, som t.ex. datum för frågan, antal gäster och prisspecifikation.
  • Händelser som t.ex. bokningsbekräftelse, förhandsgodkännanden och specialerbjudanden anges i konversationens tidslinje.
  • Om eventuella åtgärder krävs från din sida kommer du att se uppmaningen högst upp på sidan, ovanför konversationen. Gäster kan ställa frågor och göra bokningsförfrågningar och värdar kommer att kunna godkänna eller avböja förfrågningar.
  • Värdar kommer att kunna se vad en gäst betalar och vad han eller hon kommer att tjäna. Hen kommer också att kunna se en förhandsvisning av sin kalender.