Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du

Avaktivera eller radera ditt konto

Vi vill så klart inte att du ska lämna oss, men om du har bestämt dig för att lämna Airbnb har du ett par alternativ. Du kan tillfälligt avaktivera ditt konto, vilket gör att du kan återaktivera det senare, eller så kan du radera det permanent.

För att skicka en förfrågan för om avaktivering eller radering, gå till Hantera dina uppgifter från en webbläsare (inte Airbnb-appen).

Vad som händer nu

Avaktivering av konto

När du avaktiverar ditt konto:

  • Din profil kommer att döljas
  • Dina annonser kommer att döljas om du är värd
  • Vissa uppgifter, som dina omdömen, kan fortfarande vara synliga för andra
  • Airbnb behåller dina kontouppgifter så att du kan återaktivera kontot i framtiden

För att återaktivera ditt konto bara kontakta oss.

Om du är värd har du också möjlighet att avaktivera en annons utan att avaktivera hela ditt konto.

Radering av konto

När du stänger och raderar ditt konto permanent:

  • Vi kommer att verifiera din identitet i säkerhetssyfte innan din begäran om radering godkänns
  • När din begäran väl har behandlats kommer din personliga information att raderas permanent, med undantag för viss information som vi lagligen måste eller har tillåtelse att behålla, vilket beskrivs i vår sekretesspolicy

När ditt konto väl har raderats kan du inte återaktivera det, återställa några uppgifter eller få åtkomst på nytt. Du kommer att behöva skapa ett nytt konto om du vill använda Airbnb igen. Läs mer om hur du utövar dina rättigheter gällande personlig information.

Obs: Andra policyer och förfaranden gäller för användare på det kinesiska fastlandet. Kontakta oss för mer information.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem